Geen producten (0)

Een opgeruimde werkplek

 

 

Een opgeruimde werkplek is erg fijn. Maar hoe hou je dat nou zo mooi schoon en opgeruimd? De Sugru kabelhouders gaan je hier in de toekomst mee helpen. Bekijk onderstaande video maar eens. Hier zul je zien dat die wirwar aan kabels vanaf nu echt verleden tijd zullen zijn.

 

Of het nu is voor een opgeruimde werkplek of voor het makkelijk terugvinden van het juiste snoertje, je zult in ieder geval meer ruimte creëren door middel van de Sugru kabelhouders.

 

 

Stap 1.

Verdeel éen plakje Sugru in twee delen. Plak het op en maak er een mooi, glad, ovaal vormpje van.

 

Stap 2.

Pak een tandenstoker. Houdt deze vast aan beide zijden en druk deze door de Sugru tot bijna op de oppervlakte. Beweeg hierna de tandenstoker voorzichtig heen en weer. Dit is voor een opening voor de kabel.

 

Stap 3.

Druk hierna de de twee omhoogstaande uiteinden van de Sugru zachtjes naar elkaar toe, maar laat de twee kanten elkaar niet aanraken. Nu zijn we klaar, laat het 24 uur uitharden.

Na 24 uur is de Sugru uitgehard en is het tijd om al je kabels netjes in de kabelhouder op te bergen, voor een ideale opgeruimde werkplek. Eindelijk zul je je weer goed op je werk kunnen focussen.